Szeretettel köszöntelek a NŐKLUB A NETEN közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
NŐKLUB A NETEN vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a NŐKLUB A NETEN közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
NŐKLUB A NETEN vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a NŐKLUB A NETEN közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
NŐKLUB A NETEN vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a NŐKLUB A NETEN közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
NŐKLUB A NETEN vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Nem megszokott ízvilágú pizzafalat, de mindenki szeretni fogja! Ha laktatóbbá szeretnénk tenni, süssünk a hagymával apró kockákra vágott húsos szalonnát is.
Hozzávalók a pizzatésztához:
50 dkg liszt
7 g szárított élesztő
olívaolaj
3-3,5 dl meleg víz
só
1 evőkanál méz
A feltéthez:
4-5 fej lila hagyma
3 dl 30%-os tejszín
1 tojás
10 dkg fekete olívabogyó lecsöpögtetve
só, bors, szerecsendió
Gyúrjunk a lisztből, az élesztőből, a 3 evőkanál olajból, a meleg vízből, a mézből és a sóból tésztát, ehhez a hozzávalókat kb. 10 percen keresztül erőteljesen dagasszuk, míg „gumis” állaga nem lesz. Meleg helyen kelesszük a tésztát minimum 2 órán át, gyúrjuk át ismét, és kelesszük még minimum egy másfél órát.
Közben készítsük el a feltétet: olívaolajon pároljuk meg a szeletekre vágott hagymát. A tejszínhez keverjük a felvert tojást, adjuk hozzá a kimagozott olívabogyókat, sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval fűszerezzük. Öntsük a tejszínes krémet a hagymára, 10 perc alatt főzzük össze az ízeket. A sütőt melegítsük elő a legnagyobb fokozatra, nyújtsuk ki vékonyra a pizzatésztát, pohárral szaggassunk kis korongokat, kenjük meg őket a hagymás szósszal, és 10 perc alatt süssük készre a pizzákat.
Elkészítés: 60 perc.
Kelesztés: 3-4 óra.
Sütés: 10 perc.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!