Szeretettel köszöntelek a NŐKLUB A NETEN közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
NŐKLUB A NETEN vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a NŐKLUB A NETEN közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
NŐKLUB A NETEN vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a NŐKLUB A NETEN közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
NŐKLUB A NETEN vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a NŐKLUB A NETEN közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
NŐKLUB A NETEN vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
40 ml Volluto kávé (enyhén pörkölt brazil és kolumbiai arabica kávé keveréke)
1 teáskanál forró tej
2 evőkanál tejhab
3 teáskanál gesztenyepüré
1 teáskanál apró gesztenye darabka
Elkészítés:
Készítsd el a tejhabot és tedd félre. Közben keverd össze a gesztenyepürét a forró tejjel, öntsd egy eszpresszó csészébe és engedd a kávét a keverékbe. Keverd meg, majd fedd le a kávét tejhabbal és szórd meg gesztenyével.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!